top of page
ONNELINA_0013.jpg

Valmennus

Valmennus kanssani auttaa sinua oivaltamaan sisäiset voimavarasi ja potentiaalisi, jotta voisit olla paras versio itsestäsi.

Henkinen valmennus (käytän suuntauksena integratiiviista muutosvalmennusta) tarjoaa sinulle vahvemman itsesuhteen. Tämä näyttäytyy kasvaneena kykynä hyväksyä itsesi ja rakastaa itseäsi, kykynä asettaa terveitä rajoja ja tulla näkyväksi omana itsenäsi. Valmennus kasvattaa turvallisesti resilienssiäsi eli sietokykyäsi mukavuusalueen ylittämiseen ja rohkeutta tehdä omien arvojesi mukaisia valintoja. Se auttaa näkemään mitkä asiat ovat omassa vaikutuspiirissäsi ja hyväksymään ne, mitkä ei ole. Valmennuksen myötä selkeys ja sisäinen rauhan tunne lisääntyvät. Kasvaneen tietoisuuden, rauhan, selkeyden ja rohkeuden myötä elämänlaatusi paranee, onnellisuuden kokemus kasvaa ja unelmien toteutuminen mahdollistuu aiempaa paremmin.

Valmennus on prosessi, joka tutustuttaa sinut itseesi lempeästi, sinun ehdoillasi ja sillä syvyydellä mikä on sinulle turvallisesti mahdollista. Pääset kohtaamaan itseäsi seurassani ja oma itsetuntemuksesi vahvistuu.​

​ Mitä voin odottaa valmennukselta?

Minun tehtäväni valmentajana on luoda turvallinen tila jossa pääset kohtaamaan itseäsi lempeän rehellisesti. Sinun sisälläsi on kaikki tarvittavat vastaukset ja tienviitat mitä tarvitsetkaan, minä autan sinua pääsemään näiden äärelle.

Valmennus on 100% luottamuksellinen asiakassuhde - valmennuksessa voit hellittää ja päästää kaikesta irti. Tapaamme yleensä kahden viikon välein vähintään kolmen kuukauden ajan ja tapaamisten aikana keskitymme vain ja ainoastaan sinuun. Saat tehtäviä väliajalle ja teemme harjoituksia myös tapaamisten yhteydessä.​​

Mistä tiedän, että valmennus sopii juuri minulle?

Valmennusprosessi ottaa aikaa ja tilaa sekä vaatii sitoutumista. Toki joskus valmennusprosessi voi olla myös sellainen, että sen aikana keskitytään pääosin oman tilan ja ajan ottamisen harjoitteluun ja opetteluun.

Jotta saisit varmuuden onko valmennus sinulle niin suosittelen lämpimästi varaamaan maksuttoman konsultaation. Tämän tapaamisen aikana käymme yhdessä läpi sinun tilanteesi ja valmennuksen perusperiaatteet. 

Haluatko siis oppia elämään läsnäolevasti joka hetkessä, kyvyn tunnistaa rajasi ja asettaa ne lempeydellä, mutta päättäväisesti?

Vahvempi itsesuhde, eläminen omien arvojesi mukaisesti ja täydessä potentiaalissasi odottaa sinua valmennukseni muodossa! Lähdetään matkalle sinuun!

Valmennuksen hinnat

Valmennus pitää sisällään 3-6 kk kestoisen kokonaisuuden, jonka aikana olen vierelläsi ja tukenasi.

Tapaamme joko livenä tai etäyhteydellä noin kahden viikon välein. Kotkassa ja Helsingissä tapaamiset onnistuu livenä, muualla Suomessa etävastaanotolla. Vastaanottoaika on kestoltaan aina minimissään tunti. Valmennuksen alussa määritetään valmennuksellesi suunta ja räätälöin tehtävät, aiheet ja tapaamiskerrat sen mukaisesti. Etenemme sinun tahdissasi. 

Loppukeväällä alkavat valmennukset sisältävät kesätauon, jonka aikana saat tehtäviä ja pohdittavaa. Tämän seurauksensa valmennukset ovat ajallisesti pidempiä (noin 6kk). Tämä sopii erityisesti sinulle, joka haluat enemmän aikaa prosessillesi ja tykkäät prosessoida asioita rauhassa.

Yksilövalmennuksen hinta on 2500 eur (sis. alv 24%).

Uudestaan valmennukseen?

Jo valmennuksen kanssani käyneillä 200 eur/kerta,

kun valmennuskertoja on neljä tai enemmän (sis. alv 24%).

ja 250 eur/kerta, kun valmennuskertoja on 1-3 kertaa (sis. alv 24%).

Alussa en ihan tosiaan tiennyt mitä tämän tyyppinen valmennus tarkoittaa tai mihin se minussa johtaisi. Joten lähdin mukaan ihan täysin avoimena, kokeilemaan uutta. Ja se johti johonkin, mitä olen tarvinnut tai olisin tarvinnut varmasti jo vuosia sitten! Nyt tuntuu, että voi hengittääkin vapaammin, asioita tulee ja menee, ikäviä asioita sattuu, mutta haluan uskoa, että olen nyt paljon vahvempi selvitäkseni niistä, hieman fiksummin.

Valmentajana tykkäsin sun huumorintajuisesta asenteesta, osaat kuunnella ja kerrot erilaisista tehtävistä/harjoitteista, mutta et myöskään ”pakota” tekemään niitä eli annat vapauden kokeilla ja jos tuntuu, että juuri tämä harjoitus ei ole oma juttu, niin ei olisi tarvinnut tehdä.

Kaiken kaikkiaan tämä valmennus oli silmiä avaava, sai pysähtyä rauhassa näiden asioiden tai oman itsensä äärelle ja vähän kuin katsoa peiliin. Valmennuksen jälkeen peilistä katsoikin ihan kuin toinen ihminen!

Kati

ONNELINA_0014_small.jpg

Olet valmentajana helposti lähestyttävä ja läsnäoleva. Valmennustilanteissa saat luotua ihanan turvallisen olotilan, jolloin vaikeista asioista puhuminen ja niiden esiin nostaminen ei pelota. Valmennuksen tehtävät olivat luontevia ja antoivat jäsentämään omaa tilannetta. Kiitos, että mahdollistit tällaisen valmennuksen - tarvitsin sitä todella paljon!

Sanna

Muutos on suurempi kuin osasin odottaa. Elän enemmän ihan omaa elämääni, tiedän mikä on minulle tärkeää ja elämällä on tarkoitus. Elämään tuli rauha.

 

Olit valmentajana aivan ihana ja hurja haikeus tuli, kun tapaamiset loppuivat. Voin suositella lämpimästi myös muille. Ihanaa avointa rentoa keskustelua ja huikeita oivalluksia. Hyviä työkaluja uuteen arkeen.

Niina

Elina on lämmin ja empaattinen valmentaja, jonka kanssa omaa elämää saa tarkastella täydessä luottamuksessa ja turvassa. Elinalla on kyky intuitiivisesti kuunnella ja tulkita, mitä kussakin tilanteessa on olennaista. Hän osaa ohjata oikeilla kysymyksillä ja tehtävillä oikeaan suuntaan. Omassa elämässäni tapahtui niin suuri muutos lisääntyneenä itsetuntemuksena, etten koe enää elämääni samaksi, joka minulla oli ennen valmennusta.

Elina

Opin itsestäni enemmän kuin varmasti koko aikuisaikanani. Löysin kipupisteeni, ongelmat, joita en ollut käsitellyt ja jotka vaikuttivat toimintaani ja tapoihin sekä tunteisiini ja niiden kieltämiseen. Ymmärsin omat rajani, opin olemaan itseni kanssa hiljaa, rauhassa ja hyväksyen. Voimistuin.

Pirte

Kun ymmärsin sisäisen turvan merkityksen ja oivalsin sen puuttuneen minulta lähes täysin kautta elämäni, että "raiteilta suistumiset" ja "pohjamutiin vaipumiset" kuuluvat elämään mutta että niiden kanssa oppii olemaan lempeästi.

Minna

bottom of page