ONNELINA_0009.jpg

Hoidot

Mikä kaikki voikaan olla mahdollista?

Access Bars®-menetelmä on Access Consciousnessin kehoprosessihoito jonka aikana kosketan kevyesti 32 pistettä pääsi alueella. Pisteet stimuloivat positiivisia muutoksia aivoissa. Saatat humpsahtaa syvärentoutukseen tai jopa piristyä.

Pisteiden aktivointi (mm. kommunikointi, raha, ilo, suru, seksuaalisuus) voi parhaimmillaan saada sinulle lisää tilaa jolloin kuulet itseäsi selkeämmin ja paremmin. Rajoittavat uskomukset itsestäsi, rahaa, kehoasi, luovuuttasi jne kohtaan saavat mennä.

Hoito vaikuttaa sinulla sillä tasolla, johon olet valmis kulloisellakin hoitokerralla. Hoito auttaa stressiin ja saattaa helpottaa myös ahdistusta tai negatiivisten tunteiden kehää.

Access Bars® -hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Tri. Terrie Hopen (PhD, DNM, CFMW) Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment -julkaisun marraskuussa 2017, missä selvisi, että yhden 90 minuutin Bars-hoito vähensi merkittävästi masennuksen ja ahdistuksen tasoa.

Sopivasti kriittinen puolisoni on ehkä paras esimerkki hoidosta; yksi vrk hoidon jälkeen hän sanoi, että on ruvennut pohtimaan mitä todella haluaa elämältä ja onko tämänhetkinen työ sitä mitä oikeasti haluaa tässä maailmassa tehdä.

Onnentilan ajanvarauksesta otsikon hoidot alta pääset varaamaan rentouttavan ja hellivän Access Bars®-hoidon.

Hoito kestää yhteensä 1,5 tuntia ja hoidon hinta on 110 euroa. Jos et löydä millään sopivaa hoitoaikaa, ota yhteys minuun sähköpostilla niin etsitäänpä aika hoidollesi yhdessä.

Mulla on tosi kevyt ja selkeä olo. Aiemmin vaivannut aivomyrsky on laantunut ja kuitenkin samaan aikaan sellainen positiivinen vire, että suoriudun mistä vaan.

Hoito oli ihana. Pääsin todella eroon ahdistavasta olosta. Rintaa ei purista ja henki kulkee. Luulen, että ensi yönä nukun hyvin. Ja vielä lopuksi; työasiat meni juuri niin kuin pitikin.

Hoitosi oli erittäin kokonaisvaltainen ja koin tulleeni kuulluksi ja annoit todella hyviä näkökulmia asioihin. Olo oli rentoutunut ja oli hyvä fiilis hoidon jälkeen, yltäkylläinen. Kotimatkan hymyilytti ja tunteet olivat vahvasti pinnassa.