top of page
ONNELINA_0004_edited.jpg

Ajankohtaiset kurssit:

Datenight in Hamina eli Rakkausjooga ja illallinen

"Jos sulla kerran on
Joku josta oikeesti välität
Niin pidä siitä kii...."

Nyt on tarjolla herkkua pariskunnille - syyskuun lopussa ihana pysähdys rakkaasi kanssa ensin rakkausjoogan parissa ja sen jälkeen herkutellen hyvää ruokaa. Olisko tämä datenight kuin teille tehty? Paikkoja on rajoitetusti (vain viidelle parille) - toimi pian!

Millainen on yhteys sinun ja rakkaasi välillä? Kuinka usein katsotte toisianne silmiin ja kohtaatte aidosti, rohkeasti? Tuleeko hän sinulle kuulluksi ja nähdyksi ja tuletko sinä hänelle? Onko elämässänne meneillään ruuhkavuodet ja miten se näkyy ja tuntuu parisuhteessasi? Uskaltaisitko katsoa mitä teille kuuluu?

Rakkausjooga tarjoaa turvallisen tilan, jossa pääset kohtaamaan rakkaasi erilaisin harjottein. Yhdessä elämiseen ja olemiseen saattaa tulla syvyyttä, selkeyttä ja turvaa. Saattaa syntyä yhteys, joka on voinut olla vähän katkolla...

Rakkausjoogan avulla on mahdollisuus kohdata sinulle rakas lähimmäinen kenties aivan uudella tavalla. Teemme lempeää parijoogaharjoitusta, ennakko-osaamista joogasta ei todellakaan tarvita. Joogaharjoituksen lomassa teemme myös erilaisia kommunikointiharjoituksia joiden avulla yhteytenne lisääntyy.

Rakkausjoogan avulla saat myös toisen kehoon nojaten ja sitä tukena käyttäen omaan kehoosi lisää liikkuvuutta ja tilan tunnetta. Yhdessä joogaamalla opitte ehkä myös erilaisen tavan olla yhdessä.

Tule viettämään unohtumaton hetki tärkeän läheisesi kanssa. Yhteenkuuluvuuden tunne on melko tärkeä tunne parisuhteessa ja sen eteen on tehtävä töitä aika ajoin.

Rakkausjooga tapahtuu THE Hotellissa, vanhassa oikeussalissa. Riittää, että pukeudutte joogaan mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Jooga kestää 1,5 h.

Rakkausjoogan jälkeen siirrytte samassa rakennuksessa olevaan ravintola Mon Amiin - HUOM. tapahtuman hinta sisältää teille molemmille 50 euron arvoisen lahjakortin eli voitte valita menusta esim. alku- pää- ja jälkiruoan. Lahjakortille voi jättää myös rahaa talteen.

VINKKI: Halutessanne yöpyä hotellissa voitte varata 2hh 80 eur/yö, tiedustelut suoraan Mia Kotoselta 0401466916.

Rakkausjoogan vetäjät ovat Elina Raaska (hyvinvointialan yrittäjä) kumppaninsa Janne Raudaskosken kanssa.

Huom. Harjoitus saattaa aiheuttaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistaa välillänne olevaa kommunikointia - rakkausjoogan jälkeen kuljetaan yleensä hymyssä suin ja posket hehkuen, tuntien yhteyttä sinulle tärkeään ihmiseen.

 

Palautetta rakkausjoogasta:

"KIITOS!!  oli aivan ihanaa.. ja jotenkin liikutuin siitä rakkauden määrästä mikä siellä tuli puolisoa kohtaan  Puoliso tykkäsi ihan hirveesti ja sen stressitaso laski hurjasti, joten Kiitos teille "

"Parijooga on aivan ihana tapa kohdata oma rakas uudella tavalla. Olla lähellä, luottaa, antaa ja vastaanottaa. Pidimme siitä, että useat harjoitteet on tuotavissa osaksi kotielämää myös eikä mikään ollut ensikertalaisellekaan vaikeaa. Tällainen ihana rauhallinen hetki kahdestaan sopii kaikille pariskunnille. Kiitos Elina ja Janne!"

- Tiina ja Mikko

"Kiitos tuhannesti ihanasta parijoogasta  Tunteikas hetkinen oman murun kanssa ja parasta laatuaikaa meille kahdelle. "

- Sanna & Hannu

 

Hinta: 180 eur/pari, sisältää rakkausjoogan ja 2 x 50 eur lahjakorttia Mon Ami-ravintolaan.

 

Ilmoittautumiset ajanvarausjärjestelmän kautta - huom ilmoita vain yksi nimi/pari:
bit.ly/3Zb3gvx

Maksu ilmoittautumisen yhteydessä.
Perumisehdot Onnenelinan sivujen mukaisesti, ilmoittautuminen on sitova. 

 

handinhand_edited.jpg

Yinjoogan alkeis- ja jatkoryhmät Karhulassa käynnissä ja täynnä.

 

Joogaa Haminassa 28.9.-14.12.

Hei Hurmaava Hamina!

Kurssilla opetettava jooga on pääosin yinjoogaa, mutta lisäämme välillä lempeää virtaavaa liikettä tunnin alkuun jolloin tunnit ovat ihanan tasapainoisa yang&yin-tunteja. 

Yinjoogan kurssi on kannatteleva ja pehmeä kokemus hämärän syksyn kynnyksellä. Kurssilla tapahtuva pienryhmämuotoisuus synnyttää lämmintä yhteisöllisyyttä, turvaa ja kenties uusia tuttavuuksia, ystävyyksiäkin. Joogan opetus on henkilökohtaisempaa ja räätälöidympää ja sitoudut myös harrastukseesi vankemmin.

Yin-joogasta:

Yin –jooga keskittyy lihasten sijaan sidekudosalueiden aineenvaihduntaan ja energiansaantiin, erityisesti se vaikuttaa meidän faskioihin, mutta myös kaikkiin Yin-osiin kehossamme – niveliin, jänteisiin.

Yin -jooga vaikuttaa fyysiseen, henkiseen ja energiseen tilaamme. Harjoitus on enemmän sisäinen tutkimusmatka, mutta samaan aikaan se voi olla hyvinkin kliini kehonhuoltohetki. Minä en voi enkä halua sanoa mitä jooga sinulle on – saat tulla juuri sellaisena kuin olet ja ottaa vastaan sen joogalta mitä haluat/on tarpeen sinulle. Tämä palauttava, avaava ja rentouttava harjoitus sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Erilaisilla variaatioilla ja apuvälineiden avulla saamme kaikille asennot soveltuviksi. Vuosien varrella on ollut ilahduttavaa nähdä kuinka paljon Yin-jooga on tukenut erilaisten kipu- ja jännitystilojen hoitoa.

Yin -joogan asennot tehdään passiivisesti tukien avulla tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Yin -jooga stimuloi sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvää läsnäolon taitoa.

 

Kurssin vetäjänä toimii yrittäjä, joogaope RYT400 (E-RYT200), henkinen valmentaja ja hemmotteluhoitojen antaja Elina Raaska. Tapani opettaa on tarkkaisilmäinen, kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja äidillinenkin. Yin-tuntieni opetukseeni kuuluu olennaisena hoiva ja kannattelu sekä henkisen kasvun tarkastelu.
Olet sydämellisesti tervetullut.

Onko tämä kurssi sinulle?

Olet kenties aivan ensikertalainen, vastikään aloittanut yinin tai tehnyt sitä satunnaisesti silloin tällöin vuosien aikana. Haluat oppia tietämään missä asennot kuuluu tuntua ja ymmärtämään mihin kehossa halutaan asanoilla vaikuttaa. Opettelet löytämään sinun versiosi asanoissa, opit paljon omasta kehosta, hermostosta ja mielestä.

ps. tai voi olla, että olet jo vuosia tehnyt Yiniä, mutta tämä kurssi kutsuu sinua puoleensa.

Kurssi pidetään Raatinhuoneentori 4:ssa, ihanan THE Hotel:in yläkerrassa Haminassa.
Kurssin kesto 28.9.-14.12. (syyslomaviikolla ei opetusta)
Kellonaika: klo 17.30-18.45
Tarvitset mukaasi joogamaton (tai pehmeän alustan), viltin, joogabolsterin ja blokin (vaihtoehtoisesti myös napakka tyyny ja vakuumipakattu kahvipaketti toimittavat saman asian!)

Kurssin hinta on 195 eur, voit maksaa kurssin kerralla tai osamaksulla.
Varaa täältä: bit.ly/3Zb3gvx - ilmoittautuminen ohjaa sinut maksamaan

(osamaksuvaihtoehtoja on kolme erilaista).

Huom! Jos maksat jonkin liikuntaedun kautta osallistumisesi, ota yhteys minuun 0505984826/elina@onnenelina.fi ja neuvon sinulle lisää.

Varaus- ja perumisehdot Onnenelinan sivujen varausehtojen mukaisesti.

bottom of page