95CDCC85-E65F-4FB9-A4FB-58CB5AB39B5B_1_105_c.jpeg

Onnentila

Onnentila on paikka johon voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Onnentila on rauhoittava, pehmeä ja lämmin. Ilmapiiri on salliva. Haluamme tarjota rauhaisan pysähtymisen kehdon kaikille joogasta, valmennuksesta, hoidoista ja ylipäätään itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Onnentilaan ovat kaikki tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat. Onnentilasta aukeaa maisema metsään, joka elää ihanasti vuodenaikojen mukaan.

 

Onnentilassa on tarjolla säännöllisesti vaihtuvia joogakursseja, vaihtuvia workshoppeja ja tapahtumia.

Tältä sivulta näet ajankohtaiset kurssit ja tapahtumat, kurssien hinnat ja varausohjeet sekä- ehdot.

 

Onnentila sijaitsee Kotkassa, mussalossa Mussalontie 428:ssa Savotalla. Samassa tilassa on parkouria, sirkuskoulu, judoa, kuntonyrkkeilyä, voimistelua, jousiammuntaa jne. 

Onnentilan kurssit syyskausi 2022

Elinan Alkeis-Yin joogan kurssi

Alkeis-Yin joogan kurssi on kuuden kerran kokonaisuus. Kurssilla tapahtuva pienryhmämuotoisuus lisää omalta osaltaan tärkeää yhteisöllisyyttä, turvaa ja kenties uusia tuttavuuksia, ystävyyksiäkin. Samalla opetus on henkilökohtaisempaa ja räätälöidympää - sitoudut myös harrastukseesi vankemmin. Kurssimuotoisuus palvelee yhä paremmin sinun henkilökohtaista harjoitusta ja joogapolkuasi. Yin-joogasta voit lukea lisää näiltä sivuilta otsikon jooga-alta.

Onko tämä kurssi sinulle?

Olet ensikertalainen vastikään aloittanut yinin tai tehnyt sitä satunnaisesti silloin tällöin vuosien aikana. Haluat oppia tietämään missä asennot kuuluu tuntua ja ymmärtämään mihin kehossa halutaan asanoilla vaikuttaa. Opettelet löytämään sinun versiosi asanoissa, opit omasta kehosta.
ps. Voi olla, että olet jo vuosia tehnyt Yiniä, mutta tämä kurssin kellonaika on paras aika sinulle harrastaa.

Opettajana kurssilla toimii Onnentilan yrittäjä, joogaope RYT400 (E-RYT200), henkinen valmentaja ja Access Bars®- hoitojen antaja Elina Raaska. Tapani opettaa on tarkkaisilmäinen, kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja äidillinenkin. Yin-tuntieni opetukseeni kuuluu olennaisena hoiva ja kannattelu. Niin ja yksi intohimoistani on faskia!
Olet sydämellisesti tervetullut.

Ajankohta: tiistaisin klo 16.30-17.45 alk 16.8

Seuraava kurssi alkaa viikolla 39.

Elinan Jatko-Yin joogan kurssi

Jatko-Yin joogan kurssi on kuuden kerran kokonaisuus. Kurssilla tapahtuva pienryhmätyöskentely lisää omalta osaltaan tärkeää yhteisöllisyyttä, turvaa ja kenties uusia tuttavuuksia, ystävyyksiäkin. Samalla opetus on henkilökohtaisempaa ja räätälöidympää - sitoudut myös harrastukseesi vankemmin. Kurssimuotoisuus palvelee yhä paremmin sinun henkilökohtaista harjoitusta ja joogapolkuasi.

Yin-harjoitus on sinulle tuttu ja kestänyt mahdollisesti vuosia tai ainakin vuoden ajan säännöllisesti. Tunnet jo asanat, tunnet oman kehon ja niiden asettumisen asanoihin. Humpsahdat harjoitukseen aika lailla itsenäisesti. Tällä kurssilla teemme myös harjoituksia jotka eivät sovellu yin-polun alussa oleville.

Opettajana kurssilla toimii Onnentilan yrittäjä, joogaope RYT400(e-RYT200), henkinen valmentaja ja Access Bars®- hoitojen antaja Elina Raaska. Tapani opettaa on tarkkaisilmäinen, kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja äidillinenkin. Yin-tuntieni opetukseeni kuuluu olennaisena hoiva ja kannattelu. Olet sydämellisesti tervetullut.

Ajankohta: tiistaisin klo 18-19.30 alk 16.8.

Seuraava kurssi alkaa viikolla 39.

Roosan lempee flow-kurssi

Tervetuloa kuuden kerran lempee flow-kurssille mun kanssa!

Lempeessä flowssa kuljetaan oman näköistä polkua oman fiiliksen mukaan. Tehdään dynaamista liikettä omaa hengitystä ja kehoa kuunnellen liikkeet toisiinsa sitoen. Lempee flow-kurssi kutsuu sut antautumaan, päästämään irti ja löytämään tilaa niin kehossa kuin mielessä. Tunti alkaa joskus hiljentymisellä ja hengitysharjoituksilla, joskus ravistelumeditaatiolla ja päättyy aina savasanaan. Kurssilla opettajana on Roosa Hannula.

 

Roosa, 26-vuotias empaattinen hassuttelija ja seikkailija. Jooga on mulle tapa tutkia, olla, oppia ja rakastaa omaa kehoa ja mieltä, tapa sukeltaa syvemmälle. Liike todellakin on lääke. Mulle on tärkeintä ihmisten voimaannuttaminen ja palauttaminen takaisin siihen hyvään oloon, mihin meidät on luotu. Kävin oman elämää mullistavan joogaohjaajakoulutuksen Balilla School Yoga Institutessa 2019. Ohjaamisen aloitin Helsingissä, ja siitä lähtien olen opettanut mm. Marokossa, Thaimaassa, Philippiineillä, Kotkassa, sekä opettanut onlinessa.

 

Joogan lisäksi mua liikuttaa joukkuevoimistelu, ilma-akrobatia, rescuekoirat, puutarhurointi, kasvisruoka, luonto, ecstatic dance ja nykyään tietenkin 8-kuukautisen karhukävelijän uteliaisuuden ihailu.

Tervetuloa kurssille juuri sellaisena kun olet!

Ajankohta: torstaisin klo 18-19.15, alkaen 18.8.

Seuraava kurssi alkaa viikolla 39.

roosa.jpeg

Nooran kundaliinijoogan kurssi

Lämpimästi tervetuloa kundaliinijooga-kurssille! Kurssilla käydään läpi kundaliinijoogan opetuksia ja viisauksia keskittyen kehollisiin tuntemuksiin ja itsensä tuntemiseen. Kurssi keskittyy viikoittain muuntuviin teemoihin, jotka koostuvat erilaisista harjoituksista. Harjoitukset vahvistavat henkisesti, psyykkisesti ja fyysisesti. Tunneilla käydään läpi erilaisia hengitysharjoituksia, mantroja ja mundria. Tunti koostuu fyysisestä harjoituksesta ja meditaatiosta. Jokainen tunti avataan ja suljetaan kundaliinijoogaan kuuluvilla mantroilla. Näin saadaan tila ja paikka kuunnella omia kehollisia viestejä ja mieleen nousevia asioita. Kundaliinijooga on kokemus sinusta itsestäsi. Voit kutsua tätä tietoisuudeksi, kokonaisuudeksi tai kaipuuksi.

Tunne kokonaisuudesta, kun kaipuu loppuu. Tätä voi kutsua kotiinpaluuksi. Opettajana toimii Noora Vanhala.


Tunne suuremmasta on ollut aina läsnä elämässäni ja kundaliinijooga on antanut teknologian tutkia tätä sisäistä rikkautta. Kundaliinijooga on ollut itselleni ankkuri elämän myllerryksessä ja muistutus omasta sisäisestä viisaudesta.
Joogan lisäksi elämääni kuuluu lenkkeily, retkeily, tanssiminen ja 5-vuotiaan tytön iloiset leikit.

Haluan tarjota tilan, ajan ja paikan, jossa voit rohkeasti kuunnella omia syviä toiveitasi ja ajatuksiasi kiireettömästi suurella myötätunnolla itseäsi kohtaan<3

Ajankohta: lauantaisin klo 10.30–12.00, alkaen 20.8

Seuraava kurssi alkaa viikolla 39.

noora.jpg

Tarjan Asahi-kurssi

Palvellaksemme laajemmin teitä:
Kuuden kerran Asahi-kurssi starttaa lokakuussa!

Asahi on Suomessa kehitetty, länsimaiseen ajatteluun ja lääketieteeseen pohjautuva terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä ylläpitämään fyysistä terveyttään ja henkistä tasapainoaan.

Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä! Laji mm. kehittää harrastajansa lihastasapainoa, koordinaatiota sekä parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä ja auttaa palautumaan työstä tai urheilusuorituksesta. Asahi soveltuu kaikille ihmisille muun liikuntaharjoittelun oheen palauttavaksi ja liikkuvuutta lisääväksi harjoitusmuodoksi. 

Asahin tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin tuottaminen sekä sairauksien lievittäminen. Asahi on lajina turvallinen, eikä loukkaantumisia tapahdu, kun liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti hengityksen tahtiin. Näin on helppo harjoittaa ja parantaa myös sellaista kehon osaa, joka on kivulias tai toipumassa esim. leikkauksesta, kaatumisesta tai venähdyksestä.

Asahin aloituskynnys on pieni ja liikkeitä pystyy tekemään mukana jo ensimmäisellä harjoituskerralla. Asuksi käy mikä tahansa vapaan liikkeen salliva asu ja harjoitella voi paljain jaloin, sukkasillaan tai jalkineissa.

Asahin sarjaan sisältyy rentoutusosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet sekä lopuksi tasapainoharjoitteet. Asahin eri liikkeitä voi harrastaa myös istualtaan tai makuultaan, mutta lajin perusmuoto tehdään kuitenkin seisaallaan. Sellaisena se sopii mainiosti myös niille, joiden on hankala asettua lattialle makaamaan tai istumaan.

Ohjatut asahitunnit alkavat lokakuussa Onnentilassa Kotkassa.

Ohjaajana toimivan Tarjan (koulutettu Asahi Nordic -ohjaaja) tunneilla tulee tutuksi asahin seisten tehtävät perusliikesarjat 1 ja 2. Tule mukaan liikkumaan ja voimaan hyvin!

Tarjasta:

"Olen empaattinen runosielu, jolle kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämän energia ja luontoyhteys sekä ihmisten auttaminen ovat tärkeitä asioita.

Asahi antaa minulle kiireisen arjen (johon kuuluu staattisen toimistotyön lisäksi oman yrityksen pyörittäminen) vastapainoksi kehonhallintaa, liikkuvuutta ja mielenrauhaa.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan sekä fyysisesti että henkisesti paremmin ja olenkin opiskellut asahin lisäksi myös mm. energiahoitajaksi.

Harrastuksiini asahin lisäksi kuuluu opiskelu (ammattitaidon ylläpitämiseksi ja itsensä kehittämiseksi), vapaaehtoinen maanpuolustus, musiikki ja runot (runokirja tekeillä).

Tule mukaan asahi-tunneille, ohjaan lempeästi sinua eteenpäin omalla hyvinvointimatkallasi."

Huom! Syyslomaviikolla tauko!
Hinta: 100 eur, maksu ilmoittautumisen yhteydessä
Varaa täältä: https://bit.ly/3eouZ8W
Riittää, että ilmoittaudut omalle kurssillesi vain kerran, ilmoittautumisen yhteydessä ajanvaraus ohjaa sinut myös maksamaan.

Huom! Jos maksat jonkin liikuntaedun kautta osallistumisesi, maksa kyseisen edun mobiilisovelluksella maksu ja ota yhteys Elinaan jälkikäteeen elina@onnenelina.fi kerro mihin ryhmään haluat. Ilmoittautumisesi hoidetaan meidän puolesta.

Varaus- ja perumisehdot Onnenelinan varausehtojen mukaisesti.

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 alkaen 5.10

tarja.jpg

Sound healing - tiibetiläinen äänimaljarentoutus kerran kuukaudessa sunnuntai-iltaisin!

Tervetuloa Sound healingiin, Tiibetiläiseen Äänimaljarentoutukseen Onnentilaan.

Tervetuloa hoitavien äänien rentouttavaan maailmaan kerran kuussa Onnentilassa!

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy on syvärentoutusmenentelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Sointukylpy toimii rentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Sointukylvyssä kuulet äänimaljojen herkkiä ääniä sekä myös muita rentoutumista tukevia soittimiä mm. kongia, koshia ja sadekeppiä.

Äänimaljat ovat ihana keino päästää irti arjesta saaden keho sekä mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Pukeudu lämpimästi sointukylpyyn. Onnetilassa on joogamatot, viltit, bolsterit jokaiselle - halutessasi voit kuitenkin ottaa oman tyynyn ja/tai oman peiton mukaasi - kunhan sinulla on mahdollisimman mukava lepoasento.

Huomioi, että sointukylpyä ei suositella, jos sinulla on vakava sydänsairaus tai syöpähoidot meneillään mutta voit tulla raskaana.

Sointukylpy kestää 75min ja hinta on 25€/kerta.
Sound Healingit: 9.10, 20.10 ja 18.12.

Sound Healingin järjestää sinulle Hanne. Tässä lisää Hannesta:

"Olen Hanne. Asun Haminassa maaseudun rauhassa perheeni kanssa ja työskentelen lähellä kotiani hyvinvointiyrityksessäni. Hoitohuoneellani teen erilaisia hyvinvointia tukevia hoitoja ja minulla on myös pieni ekopuoti, jossa on myynnissä hyvänolontuotteita. Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja/sh, mutta opiskelen ja kehitän itsenäni jatkuvasti, sillä mielestäni ihminen on kokonaisuutena äärettömän mielenkiintoinen."

 

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3xfVwfe (ohjaa suoraan ensimmäiseen kertaan, selaa kalenterista halauamasi pvm)

Maksu: ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti.

Ilmoittautuminen on sitova.
Varaus- ja perumisehdot Onnenelinan varausehtojen mukaan.

hanne.jpg

Kehopositiivisen Joogan ja Valmennuksen kurssi - seuraava ryhmä starttaa tammikuussa ´23!

Kehopositiivisen Joogan ja Valmennuksen kurssi toteutuu nyt kolmannen kerran. Tämä on yksi hienoimmista matkoista johon voin sinut kutsua. Nimeksi sopisi naisten piiri, naisten voimaantumiskurssi, itseen syvästi ja rehellisesti tutustumiskurssi...

Elämä on alati tapahtuva muutostila; myös meidän ihmiskehomme kannalta. Keho vahvistuu, heikkenee, suurenee, pienenee, sairastuu, tervehtyy, pitää sisällään tunteita ja parhaimmillaan palvelee ja antaa meille mahdollisuuden nähdä, kuulla, maistaa, haistaa, tuntea sekä nauttia syvästi. Miltä tuntuisi arvostaa omaa kehoa? Miltä tuntuisi sisäistää oikeasti ja aidosti rakkaus omaa kehoa kohtaan? Miltä tuntuisi, jos jokainen kohta kehossa olisi itseään miellyttävä sen sijaan, että jokin kohta kehossasi ei riitä itsellesi? Mitä, jos kehosi on täydellinen sinulle nyt heti eikä vasta ”sitten, kun”? Kuinka paljon energiaa vapautuisikaan elämästä nauttimiseen ja hetkessä elämiseen, jos pystyisit päästämään irti itsesi sheimaamisesta? Miltä tuntuu katsoa peiliin ja aidosti ihastella itseään ja upeaa kehoasi? Mitä, jos painoa tulisi pudottaa terveydellisistä syistä ja se voisikin tapahtua siten, että ihan ensin elämänmuutosta tulisit kehosi kanssa sinuiksi ja oppisit rakastamaan sitä tai ainakin vähän ihastumaan? Mitä, jos oppisit aidosti rentoutumaan, palautumaan ja nukkumaan ja siten lisäisit kehosi hyvinvointia? Mitä kaikkia rajoittavia uskomuksia löytyy sisältäsi kehoasi kohtaan?

Tämä kehopositiivisen joogan ja valmennuksen kurssi tapahtui syksyllä 2021 pilottiryhmän kanssa ensimmäisen kerran ja on syksyn kenties odotetuin naisten yhteentuleminen. Työskentelemme itsetuntemusta lisäävien työkalujen äärellä sekä joogan että valmennuksen avulla. Kokoonnumme maanantai-iltaisin yhteensä 17 kertaa syksyn aikana. Kurssi alkaa viikolta 33 jatkuen viikkoon 50 eli tämä on koko syksyn kestävä matka sinuun. Et tarvitse ennakko-osaamista yhtään mistään – tarvitset lähtökohdan, jossa haluat hyväksyä ja rakastaa kehoasi ehdoitta ja muuttaa sisäisen puheen kehosi kelpaamattomuudesta. Haluat tulla nähdyksi ja kuulluksi upeana, säteilevänä ja autenttisena naisena – juuri sinuna. Haluat pystyä hymyilemään peilikuvallesi ja rakastaa jokaista mahdollista makkaraa, kuhmua, muhkuraa, arpea, ihohuokosta! Haluat lähteä matkalle kohti itsetuntemusta.

Tapaamisemme koostuvat joogasta ja henkisestä valmennuksesta sekä läsnäolevasta kuuntelusta – nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta. Teemme sisäistä työtä turvallisesti ja juuri sen verran kuin sinä siihen olet valmis. Ryhmällä on käytössään joko suljettu facebook/wa-ryhmä ja poissaolevana saat aina tiedon mitä teimme ja saat mahdolliset valmennukselliset tehtävät.

Ryhmään mahtuu vain kuusi osallistujaa jotta saamme pidettyä sen intiiminä ja henkilökohtaisena. Tarpeen mukaan perustetaan toinen ryhmä rinnalle.

Kurssin ohjaa joogaopettaja, henkinen valmentaja, hoitojakin antava ja pitkän matkan oman kehon kanssa kulkenut 43-vuotias Elina. Oma tehtäväni tällä telluksella on auttaa naisia astumaan omaan vahvaan feminiiniin energiaan, ohjata kohti omaa Villiä Naista, saada käyttöön koko oma rajoittamaton potentiaali. Tällä kurssilla kohtaamme aidosti, kiireettä ja turvassa. Oletko valmis suureen muutokseen?

Ajankohta: maanantaisin klo 18-20.00 viikoittain (paitsi viikolla 43)
Hinta: 500 eur, maksu ilmoittautumisen yhteydessä (osamaksumahdollisuus)
Saat ennen kurssin alkua tervetulo-kirjeen jossa tarkemmat tiedot kurssista.

SEURAAVA KURSSI STARTTAA TAMMIKUUSSA, ennakkovaraukset elina@onnenelina.fi

kaisa1tekstipng.png

Jotta miehenä eläminen olisi helpompaa: Miesten piiri

Hei Sinä Mies,

Miehille on nyt perustettu oma ryhmä. Miesten piiri on sunnuntaisin aina kahden viikon välein klo 17 alkaen.

Miesten piirin tarkoitus on tuoda miehiä yhteen ja tarjota tila jossa voi tulla kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena kuin on. Voimme keskustella siitä mitä on olla mies, millaisia haasteita kohtaamme miehinä ja huomata ettemme ole yksin ajatuksiemme kanssa.

 

Piiriin kutsuu sinut minä, Janne Raudaskoski. Olen keski-ikäistyvä kahden oman ja kolmen bonus lapsen isä. Toimin päivätyössäni rakennusalalla. Olen aikani hakannut päätäni seinään ja todennut että elämässä pitää olla muutakin kuin pitkät työpäivät, ainainen suorittaminen sekä ajatus siitä että miehen pitää vaan jaksaa.

Maksu: ovimaksu on vapaaehtoinen

Klikkaa tästä niin näet kuka täällä on: https://youtu.be/5poEMwfVEU0

 

Minuun voit olla yhteydessä: miestenpiiri@gmail.com

Tuu mukaan!

Janne

miesten piiri (3).png

Ajankohtaiset tapahtumat:

Hengityksen Tehokurssi, Breathingman Kotkassa 20.11 klo 14-16.30

Tehokurssi PLUS on puoli tuntia pidempi versio suositusta Hengityksen Tehokurssista!


Tehokurssi PLUS sopii kaikille hyvinvointinsa parantamisesta kiinnostuneille, sekä toimii erinomaisena kertauksena myös niille, jotka ovat jo osallistuneet Breathingman tapahtumiin aiemmin.

 •  Hengityksesi nykytilan mittaus

 • Sinulle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi

 • Terveyttä tukeva arkihengitys 24/7

 • Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät

 • Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen.

 • Painetilanteiden hallinta merijalkaväen sotilaiden käyttämällä tekniikalla.

 • Tehokkaampi hapen kuljetus soluihin

 • Hengitys ja liikunta

 • Helppo hengittää ja ihanan rento fiilis

Ohjeet kotiharjoitteluun

Hinta: 65 euroa (sis. alv)
Mukaan tehokurssille tarvitset vain väljät vaatteet, missä on mukava olla sekä halutessasi juomapullon.
Hengityksen tehokurssi PLUS on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa opit maailman parhaat ja tutkituimmat hengitystekniikat turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä.

Kurssille mahtuu rajallinen henkilömäärä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen on sitova ja esteen sattuessa voit antaa lippusi ystävällesi.

Ilmoittautuminen ajanvarauksen kautta alkaen 29.10

 • ”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Misha Sakharoff, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Niranjan. Tällä hetkellä hän opiskelee Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä englantilaisten mestarien ohjauksessa.

  Palautteita:
  ”Moikka! Iltaryhmän tunnelma oli kyllä hyvä. Harjoitteita oli juuri sopiva määrä, enempi olis vaan sotkenut kuviota. Nyt tehdyt harjoitteet vielä "melkein" muistaa kun lapulta lunttaa ja kotona jatkaa harjoittelua. Myöskin teoriaa tuli sopivasti, että miksi asiat kannattaa tehdä niinkuin opetetaan. Artun persoona ja tyyli opettaa oli myös omaan makuuni oikein mainio. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Kiitos!!”

  "Viime lauantain hengityksen teho -kurssi oli mahtava kokemus! Arttu on
  vetäjänä ihanan luonteva ja rennolla meinigillä varustettu kaveri,
  ettei tarvinnut jännittää. Puhetta kuunnellessa sitä vaan keskittyi
  itseensä ja omaan hengitykseensä. Omasta kropasta tuli vapautuneempi
  ja joitain lukkojakin aukeni selästä. Mieleenpainuvinta oli
  "hyperventilointi" -harjoite: tuntui juuri siltä kuin viini olisi
  humahtanut päähän. Ja vielä loppurentoutus ja siihen sisältyneet
  sanat "sinä riität" olivat tällaiselle työstä uupuneelle todellista
  balsamia haavoille. Näillä eväillä valoisin mielin kohti kevättä."

  "Mitään ennakko-odotuksia ei ollut, ainoastaan ajatus siitä miten
  ihanaa pysähtyä arjen keskellä.
  Kaikkineensa ohjeistusta oli helppo kuunnella ja ihana rauha vallitsi
  koko ajan. Hyvä että ohjaaja teki selväksi heti, että kysymykset esitetään tauolla tai kurssin lopussa! Itsellä reipas pääkipu yllätti viimeisessä harjoituksen aikana. Hyvä vaikutus siis. Illalla suolavettä nautittuani
  pääkipu hävisi hyvinkin nopeasti.
  Itselläni purentalihakset ovat kipeät, joka helpotti ja helpotti vielä lisää, kun laitoin teipin suun eteen yöksi. Pystyin nukkumaan selälläni ilman
  kuorsaamista ensimmäistä kertaa 10 vuoteen. Lihakset palautuu ja aamulla olo on ihanan kevyt! Kävellessä opettelen nyt hengittämään oikein eli tunnilla opitut asiat otin heti käyttöön."

  "Itse en ole koskaan aikasemmin tutustunut hengitystekniikoihin,
  mutta oli hyvin valaiseva ja mielenkiintoa herättävä kaksi tuntinen.
  Ohjaaja ei pakottanut kenenkään uskovan mihinkään tai että olisi vain yksi totuus. Oli hienoa, että ohjaaja antoi kokemuksen puhua puolestaan! Todella teki vaikutuksen. Nähdään taas."

arttu.jpg

Syyskauden ensimmäinen Rakkausjooga 8.10 klo 17-18.30

Millainen on yhteys sinun ja rakkaasi välillä? Kuinka usein katsotte toisianne silmiin ja kohtaatte aidosti, rohkeasti? Tuleeko hän sinulle kuulluksi ja nähdyksi ja tuletko sinä hänelle? Onko elämässänne meneillään ruuhkavuodet ja miten se näkyy ja tuntuu parisuhteessasi? Uskaltaisitko katsoa mitä teille kuuluu?

Rakkausjooga tarjoaa turvallisen tilan, jossa pääset kohtaamaan rakkaasi erilaisin harjottein. Yhdessä elämiseen ja olemiseen saattaa tulla syvyyttä, selkeyttä ja turvaa. Saattaa syntyä yhteys, joka on voinut olla vähän katkolla...

Rakkausjoogan avulla on siis mahdollisuus kohdata sinulle rakas lähimmäinen kenties aivan uudella tavalla. Teemme lempeää parijoogaharjoitusta, ennakko-osaamista joogasta et todellakaan tarvitse. Joogaharjoituksen lomassa teemme myös erilaisia harjoituksia joiden avulla yhteytenne lisääntyy.

Rakkausjoogan avulla saat myös toisen kehoon nojaten ja sitä tukena käyttäen omaan kehoosi lisää liikkuvuutta ja tilan tunnetta. Yhdessä joogaamalla opitte ehkä myös erilaisen tavan olla yhdessä.

Tule viettämään unohtumaton hetki tärkeän läheisesi kanssa. Yhteenkuuluvuuden tunne on melko tärkeä tunne parisuhteessa ja sen eteen on tehtävä töitä aika ajoin.

Rakkausjoogan vetäjät ovat Elina Raaska (joogaope RYT400, joogastudioyrittäjä, henkinen valmentaja ja rakkaus-fani) kumppaninsa Janne Raudaskosken kanssa (rakkaus-fani ja miesten piirien suuri kannattaja).

Huom. Harjoitus saattaa aiheuttaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistaa välillänne olevaa kommunikointia - rakkausjoogan jälkeen kuljetaan yleensä hymyssä suin ja posket hehkuen, tuntien yhteyttä sinulle tärkeään ihmiseen.

Palautetta parijoogasta:

"KIITOS!!  oli aivan ihanaa.. ja jotenkin liikutuin siitä rakkauden määrästä mikä siellä tuli puolisoa kohtaan  Puoliso tykkäsi ihan hirveesti ja sen stressitaso laski hurjasti, joten Kiitos teille "

"Parijooga on aivan ihana tapa kohdata oma rakas uudella tavalla. Olla lähellä, luottaa, antaa ja vastaanottaa. Pidimme siitä, että useat harjoitteet on tuotavissa osaksi kotielämää myös eikä mikään ollut ensikertalaisellekaan vaikeaa. Tällainen ihana rauhallinen hetki kahdestaan sopii kaikille pariskunnille. Kiitos Elina ja Janne!"

- Tiina ja Mikko

"Kiitos tuhannesti ihanasta parijoogasta  Tunteikas hetkinen oman murun kanssa ja parasta laatuaikaa meille kahdelle. "

- Sanna & Hannu

Hinta: 60 eur/pari

Onnentilan Rakkausjooga.png

Uudenkuun rituaali-tapahtuma

Uudenkuun rituaali tapahtuman järjestää Onnentilan Elina ja Paperinoidan Omziin.

Yhdessä luomme sinulle tilan, jossa pääset rentoutumaan, inspiroitumaan ja ottamaan askeleen kohti unelmiasi. Tapahtuma on myös sinulle, jos vain haluat päästä rentoutumaan ja viettää aikaa yhdessä samanhenkisen porukan kanssa.

Miksi toteutamme uudenkuun ja täydenkuun rituaaleja?

Nämä rituaalit antavat sinulle mahdollisuuden asettaa tavoitteita kohti sinun näköistä elämää ja päästämään irti asioista jotka eivät enää sinua palvele.

Uusikuu on aikaa jolloin asetamme itsellemme tavoitteita ja työskentelemme niiden parissa seuraavaan täysikuuhun asti. Uusikuu antaa meille mahdollisuuden aloittaa tyhjältä pöydältä ja on oiva aika uusille aluille.

Täydenkuun aikana päästämme irti tavoitteista sekä toiveista ja annamme universumin hoitaa oman osuutensa. Täysikuu on hyvä aika päästää irti turhista asioista jolloin teemme tilaa uudenkuun aikana tehdyille tavoitteille manifestoitua.

Inspiroiva uudenkuun rituaali tarjoaa sinulle hetken itsesi äärelle.
Rituaaliin kuuluu meditaatio, energia puhdistus ja voimaannuttava kirjoitus tehtävä.
Tapahtuman kesto: 1,5 h .
Hinta: 30 eur, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Varaa tästä: https://bit.ly/3CPmNsA

Tervetuloa mukaan lempeään ja inspiroivaan uudenkuun rituaaliin.

Elina & Omziin

https://www.onnenelina.fi/
https://www.paperinoita.fi/

uudenkuun rituaali-1.png

Pyynnöstänne: Rumpukurssi Kotkassa

Rumpu on vanha ja vahva esine, jonka ääni vie meidät syvälle itseemme ja joskus jopa matkalle esi-isien ja -äitien aikaan. Tällä kurssilla rakennat ihkaoman rumpusi jonka viet päivän päätteeksi kotiin.

Ukolta:

"Me teemme Uudenajan Valorummut. Kurssi on yhden päivän mittainen ja aloitamme klo 10.00. Aluksi pidämme pienen seremonian ja avaamme omat kanavamme rummunteko-taajuudelle. Päivän kulkua en ole suunnitellut kellon mukaan, vaan paljon menemme fiilareiden opastamana.

Rummun lisäksi mulle on tärkee juttu kuunnella ja tulla kuulluksi. Kannustan ihmisiä jakamaan omia kokemuksia ja kerron myös omaa tarinaani. Siksi pidämme puhekeppi-seremonian aloituspiirissä. Rakkaus lisääntyy jakamalla.

Rumpu tehdään poronnahasta ja koivuvanerikehästä. Teemme säädettävän rummun. Säätö tapahtuu polkupyörän sisäkumin avulla, joka laitetaan kaaren ja kehän väliin. Säädettävä rumpu soi säällä kuin säällä.
Nahan värjäys vesipetsillä on myös mahdolllista. Lopuksi teemme huovuttamalla rumpukapulan. Rummut valmistuvat yleensä noin 18.00 mennessä".

Kahvia, teetä ja pikkunaposteltavaa on tarjolla, pakkaa mukaasi myös omat eväät evästaukoa varten. Voidaan myös tehdä kimppatilaus jostakin lähipaikasta!

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3QPFIaK

Kurssin hinta on 260€ tai 290€, riippuen rummun koosta.

Maksu tapahtuu kahdessa erässä. Puolet noin kuukautta ennen kurssia ja loput kurssilla. Maksuohjeet ovat infokirjeessä, jonka saat Ukolta suoraan s-postiisi.

ukko2.jpg