top of page
ONNELINA_0004_edited.jpg

Ajankohtaiset tapahtumat:

Päiväretriitti Unelmapäivä Munsaaressa 7. ja 19.6.

Sydämellisesti tervetuloa kesän unelmapäivään!

Kesä voi olla täynnä keveyttä, iloa, valoa, lempeää liikettä, hauskanpitoa, herkullista ruokaa ja meren äärellä olemista! Naisten yhteentulemista ja aitoa kohtaamista!

Tämä retriittipäivä soveltuu sinulle, kun viikonlopun mittainen retriitti on sinulle liikaa tai mahdoton, mutta kaipaat kovasti aikaa ja hengähdyshetkeä, joka on vain sinulle. Tämä retriitti on nopeille sillä paikkana on kotini ja vain pieni ryhmä naisia mahtuu mukaan! Kotkan munsaari on idyllinen ja rauhaisa oma maailmansa, täällä meidän on hyvä hengähtää!

Aloitamme päivän joogaamalla laiturilla jonka jälkeen nautimme herkullisen brunssin (menu tekstin lopussa). Brunssin jälkeen on mahdollisuus saunoa, ehkäpä kokeilla sup-laudalla laineita tai suppailla vaikka Munsaaren ympäri, makoilla riippumatossa, viltillä ulkona, tutustua muihin tai vetäytyä ihan omaan rauhaan ja omaan nurkkaan.

Ennen laskeutumista iltapäivän naisten piiriin haukkaamme pientä välipalaa. Piirissä nostelemme kortteja ja ennen kaikkea jaamme läsnäolon ihanaa lahjaa toisillemme. Päätämme päivän ihanaan rentoutukseen. Kesä voi alkaa mehevissä voimanaisen energioissa!!!

Retriitiin hinta sis. joogan, brunssin, saunan, suppailut, pienen välipalan ja rentoutuksen. Retriitin hinta on 165 eur. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä.

HUOM! Säävaraus - jos sattuisi ukonilma tai kova sade niin olemme sisällä - muutoin pukeutuminen sään mukaan.

Brunssin menu - ilmoitathan mahdollisista allergioista!

- Raparperi-minttumehua
- Kurkku-varsiselleri fruity
- Tuorepuuroa kera pensasmustikoiden
- Vegaanisia monivilja croisantteja ja punajuuri-hummusta
- Juustoa, kinkkua, vihanneksia
-Ruohosipuli-maalaismunia hernepyreellä
- Qvinoa-lehtikaali-granaattiomenasalaattia
- Avocado-tomaattisalsaa
-Parsakaali-aura piirasta
- Lämminsavulohi+ tsatsiki

- Melonia, rypäleitä ja ananasta

- Suklainen ketojuustokakku
- Iloisten rouvien Rooibos tee

munsaari.png

"Retriitti oli hyvin soljuva ja aika unohtui kokonaan. Elämäni yksi parhaimmista päivistä. Kiitos."

"Päivä oli kuin pitkä ihana päiväuni. Kaikki oli valmiina meitä varten, Elina, aurinko, merituuli, herkullinen ruoka, rentoutus, suloinen päivä vain itselle, turvallisesti muiden seurassa. Parasta oli guasha hoito kasvoille, se oli niin taivallinen, kiitos!"

Veikeä Vuohijooga-elämys 25.5., 8.6. ja 14.6.

Uudet kilit ovat syntyneet!! Lysti ja Letti, jotka kiipeilevät jo joka paikkaan. Tähkä synnyttää pian lisää kilejä myös.

Kilit ja vuohet odottavat jälleen meitä ihmisiä kanssaan leikkimään. Pysähtymään hetkeen ja oppimaan heiltä!

Maailman hellyyttävin ja ihanin kohokohta on pian taas täällä!

Vuohijooga on ollut vuosia jo melkoinen ilmiö maailmalla ja nyt sitä pääsee kokeilemaan rajattu määrä ihmisiä neljättä kesää: Veikeä Vuohijooga-elämys odottaa uteliaita kevätkaudella 2023! Tämä on yrittäjän viimeinen kausi kilien ja vuohien kanssa eli tähän kannattaa tarttua nyt - paikat näihin menee yleensä hetkessä! Tule yksin, ystävän tai perheen kanssa!

Pienet kilit ovat niin leikkisiä ja uteliaita, että ne herättelevät ja vapauttavat meissä aikuisissa vahvasti sisäistä lastamme - itku saattaa tulla pelkästä ilosta. Lisäksi tämän joogan tiimellyksessä eläin- ja luontoyhteys hoitaa hermostoamme ja mielihyvähormonit hoitavat kokonaisvaltaisesti kehomieltämme.


Kurkkaa tästä ja tutustu vuohijoogaan lisää:

https://bit.ly/3fWaYTm
https://bit.ly/3bEGnq0
https://bit.ly/368LMon
https://bit.ly/2z56AAT

Vuohijooga tapahtuu upeassa yhteistyössä T:mi Hyvinvoiva Hevonen kanssa. Luontohoiva-yrittäjä Sanna Puonti, on aina kokenut luonnon tärkeäksi ja hän on mm. eläinten luontaishoitaja ja Centered Riding -ohjaaja. Sannalla on hyvin eettiset arvot eläinten hoidon suhteen.
Hyvinvointitila tarjoaa loistavat puitteet Green Care (https://bit.ly/3fXeDjR) palvelujen toteuttamiseksi. Siellä asustaa hevosia, vuohia ja kaksi luppakorvakania.

Joogan ohjaa vuohi- ja eläinfani, yrittäjä, joogaope, valmentaja ja energiahoitaja Elina Raaska. Elinan oma luontoyhteys on lapsesta asti ollut vahva - lapsuuden kesät Pohjois-Karjalassa sisälsi veikeitä kohtaamisia myös vuohien kanssa. Elina ohjaa joogaa mielellään metsässä, meren rannalla ja oikeastaan missä vaan luonnon helmassa.

Varustaudu sään mukaisesti vaatteilla jotka saavat hiukan likaantua sekä uteliaalla ja leikkisällä mielellä. Pakkaa mukaan myös oma joogamatto (jota saa maistella) ja juomapullo. Joogaamme lempeästi ja näitä upeita luonnon luomuksia kunnioittaen. Voit pysähtyä rapsuttelemaan ja hellimään vuohia kesken joogan - annetaan hetken viedä.

Joogan jälkeen nautimme pop-up-kahvilassa tilan emännän tekemiä vohveleita sekä tilan omaa mehua.

Hinta: 60 € (sis. alv), hinta sisältää joogan, vuohien kanssa seurustelun ja tarjoilut.
Milloin: 25.5., 2.6. ja 8.6.
Missä: Hyvinvoiva Hevonen, Hiirosenmäentie 33 49610 Sivatti

Miten: Varaa paikkasi Onnen Elinan ajanvarausjärjestelmästä, maksu varauksen yhteydessä. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä 24 h ennen tapahtumaa. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova - mikäli et pääse voit lähettää tilallesi ystävän/tutun.

Linkit ilmoittautumiseen:

25.5: https://bit.ly/3Nel7hx
8.6: https://bit.ly/43KwjIk

14.6:  https://avoinna24.fi/onnenelina/reservation?branch_id=301788b4-bde5-11e5-b574-af12e23dbf0c&group_id=693572bc-c0e4-11e5-aab3-835248c6ac10&product_id=all-group-reservations&date=2023-06-12

HUOM:
Rankkasateen sattuessa Veikeä Vuohijooga-leämys peruuntuu eli siirtyy ja siitä ilmoitetaan saman päivän aamulla, pieni sade ei peruuta tapahtumaa.

Ilmoitathan erikoisruokavalioista etukäteen! Gluteenittoman lisämaksu 3 €/hlö.

kili2.jpg

Lepää ja lataudu-retriitti Tuomiston kartanolla 1-3.9

Hei Sinä urhea nainen – nyt on sinun vuorosi pysähtyä, hellittää ja antautua. Tätä retriittiä on odotettu – sekä te että minä itse! Tämä retriitti on viikonlopun mittainen maanpäällinen taivas, jonka aikana saat tarpeidesi mukaisesti olla joko paljon hiljaisuudessa tai tulla yhteen muiden naisten kanssa. Juuri sen mukana mitä Sinä kaipaat ja tarvitset.

Tuomiston kartano (www.tuomistonkartano.fi) antaa parhaimmat mahdolliset puitteet retriitille; kuvan kaunis kartano järven läheisyydessä, upea miljöö, puhdas ja kielen mennessään vievä kasvisruoka, tunnelmallinen puusauna ja drop-allas. Majoitus tapahtuu kahden ja neljän hengen huoneissa, 1hh lisämaksusta.

Retriitin ohjaa valonainen Elina, lempeä kannattelija ja toivon kipinän sytyttäjä. Koulutukseltani olen joogaopettaja (e-Ryt 400), integratiivinen muutosvalmentaja, energiahoitaja. Pyöritin seitsemän vuotta joogastudiota Kotkassa kunnes oli aika siirtyä eteenpäin ja laajentaa toimintaa mm. juurikin ihaniin retriitteihin. Toivon, että saan kannatella sinua tällä retriitillä!

Ohjelma koostuu valmennuksellisesta yhdessäolosta joogan, valmennustehtävien, rentoutumisen ja vapaa-ajan merkeissä. Joogaa (yin-joogaa ja lempeä flowta) on tarjolla viisi kertaa ja saat päättää itse kuinka moneen joogaan osallistut, ennakko-osaamista joogasta et tarvitse. Aloitamme ja päätämme naisten voimapiirissä, jossa jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi juuri sen verran, kun itse kokee tarpeelliseksi. Piirityöskentely on hyvin voimakas, puhdistava ja kannustava tapa tulla kuulluksi ja kohdatuksi hyvin aidosti. Lepää ja Lataudu-retriitti on turvasatama, johon sinä olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet ajatuksiesi, tunteidesi ja kehosi kanssa!

Ajankohta: 1.3-9.2023
Paikka: Tuomiston Kartano (www.tuomistonkartano.fi)
Hinta: 600 eur, sis. täysihoidon (perjantaina illallinen, lauantaina aamiainen, lounas ja illallinen, sunnuntaina brunssi ja lähtökahvi & herkku), majoituksen, saunan kahtena iltana, drop-altaan yhtenä iltana, joogat, naisten piirit, valmennuksen, pienen kotiin viemisen.

Kuuletko kutsun? Olisiko aika antaa kaiken muun olla ja astua tilaan, jossa sinua kannatellaan, jossa voit hellittää, vastaanottaa ja siten lempeydellä voimistua? Paikkoja on rajallinen määrä; 18 hlöä. Retriitti toteutuu, jos ilmoittautuneita on kymmenen 28.7. mennessä.

Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia elina@onnenelina.fi ja kerro samalla vähän mikä sinut saa tälle retriitille lähtemään.


Saat varattuasi laskun sähköpostiisi, joka tulee olla maksettuna retriitin päätöshetkellä eli 3.9.2023.

Lepää & lataudu tuomiston kartanolla (1).png
bottom of page