top of page

Esimerkkejä valmennuskokonaisuuksista

Huom! Valmennus räätälöidään aina sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Nyt on minun vuoroni

Ei ole sattumaa, että tietyn ikäisenä tunnemme vahvaa tarvetta pysähtyä ja kääntyä sisäänpäin. Lapsuuden ja nuoruuden kokemuksista on sopivasti aikaa ja sinulla on resursseja eri tavalla kohdata kokemaasi. Olet ehkä vuosia antanut paljon itsestäsi muille ja sinulla saattaa olla epämääräinen tyytymätön olo sisälläsi.

 

Tässä kohtaa elämää huomaat, että sinulla on myös enemmän aikaa ja tilaa lähteä tutustumaan itseesi syvemmin.

Olen vierelläsi ja vain sinua varten.

Tämä täysin räätälöity valmennus etenee sinun tahdissasi, sinun tarpeidesi ja mahdollisuuksiesi mukaisesti. Tapaamme kahden viikon välein ja voit valmistautua suuriin oivalluksiin sekä tapaamisten aikana että niiden välissä.

Parisuhde kukoistavaksi

Ruuhkavuosien runtelema rakkaus?

Kakkoskierroksella ja kuuma liekki on laimentunut?

Oletko huomannut, että samat teemat ja haasteet seuraavat sinua suhteesta toiseen?

 

Rakkaus on aina puhuttava ja koskettava teema. Kun olemme rakkaussuhteessa, on mahdollista kasvaa toisen ihmisen peilauksen avulla. On mahdollista kukoistaa. Joskus kuitenkin jäämme jumiin tai kohtaamme haasteita joista emme meinaa päästä eteenpäin eikä kukoistamista näy mailla eikä halmeilla.

 

Haluan tarjota sinulle/teille tilan, jossa voitte kohdata toisenne niin, että tulette kuulluksi ja nähdyksi toistenne edessä.

 

Erilaisten yksilöllisten terapeuttisten työkalujen lisäksi parisuhdevalmennus sisältää konkreettisia harjoituksia, jotka kantavat tulevaisuudessakin. Harjoittelemme läsnäoloa ja sen merkitystä sekä toisen kuulemista ja näkemistä.

Paluu valmennukseen

Olet aiemmin käynyt kanssani valmennusprosessin ja haluat palauttaa ja selkeyttää suuntaasi tämän hetkisessä tilanteessasi. Työkalut, metodi, minä ja henkinen valmennus prosessina on sinulle jo tuttuja - kertausprosessi voi olla esim. vain kuukauden mittainen.

bottom of page