top of page
ONNELINA_0010.jpg

Yhdistelmäpalvelut

Kun hoito tapaa valmennuksen

Tämä palvelu on syntynyt tarpeesta, sillä hyvin usein hoitoon varattu 90 minuuttia onkin liian lyhyt aika kaikelle sille, minkä tarvitsisi päästä ulos ja tulla kohdatuksi.

Valmennuksellisella hoitokerralla varataan sinulle aikaa ruhtinaallisesti 2,5 h. Aloitamme pysähtymällä sinun äärelle, kuulen miten voit ja pidämme valmennus-session ennen hoitoa. Hoidoksi teemme sinulle joko Access Bars®️- tai FaceLift®️-hoidon, sen mukaan mitä sinä tarvitset. Valmennushoidon lisäksi saat maksuttoman rentoutus-tallenteen, jota pääset kuuntelemaan arjessasi rajoituksetta.

Hinta 240€

Nyt 110€

Lanseerauksen kunniaksi ensimmäiset 10 varaajaa saavat 130€ alennuksen!!!

Mulla on tosi kevyt ja selkeä olo. Aiemmin vaivannut aivomyrsky on laantunut ja kuitenkin samaan aikaan sellainen positiivinen vire, että suoriudun mistä vaan.

Hoito oli ihana. Pääsin todella eroon ahdistavasta olosta. Rintaa ei purista ja henki kulkee. Luulen, että ensi yönä nukun hyvin. Ja vielä lopuksi; työasiat meni juuri niin kuin pitikin.

Hoitosi oli erittäin kokonaisvaltainen ja koin tulleeni kuulluksi ja annoit todella hyviä näkökulmia asioihin. Olo oli rentoutunut ja oli hyvä fiilis hoidon jälkeen, yltäkylläinen. Kotimatkan hymyilytti ja tunteet olivat vahvasti pinnassa.

bottom of page