top of page
ONNELINA_0010.jpg

Yhdistelmäpalvelut

Kun hoito tapaa valmennuksen

Tämä palvelu on syntynyt tarpeesta, sillä hyvin usein hoitoon varattu 90 minuuttia onkin liian lyhyt aika kaikelle sille, minkä tarvitsisi päästä ulos ja tulla kohdatuksi.

Valmennuksellisella hoitokerralla varataan sinulle aikaa ruhtinaallisesti 2,5 h. Aloitamme pysähtymällä sinun äärelle, kuulen miten voit ja pidämme valmennus-session ennen hoitoa. Hoidoksi teemme sinulle joko Access Bars®️- tai FaceLift®️-hoidon, sen mukaan mitä sinä tarvitset. Valmennushoidon lisäksi saat maksuttoman rentoutus-tallenteen, jota pääset kuuntelemaan arjessasi rajoituksetta.

Valmennushoidon hinta on 250 euroa.

Valmennushoito tuntui kiireettömältä. Sait ajatuksiani heräämään keskustelulla. Vahva läsnäolo ja kuuntelun taito! Itse hoito vähän yllätti voimakkuudellaan, esimerkiksi itku tuntui koko kehossa aaltoina. Täydellinen kokonaisuus"

Olo oli oikein levännyt, kiitos vielä. Tuli uutta näkökulmaa asioihin joita tulee tässä pohdiskeltua. Puhuminen teki kyllä hyvää, koska unet on maistuneet koko viikonlopun.

Hoitosi oli erittäin kokonaisvaltainen ja koin tulleeni kuulluksi ja annoit todella hyviä näkökulmia asioihin. Olo oli rentoutunut ja oli hyvä fiilis hoidon jälkeen, yltäkylläinen. Kotimatkan hymyilytti ja tunteet olivat vahvasti pinnassa.

bottom of page