top of page

Minusta

Moikka Sinä!

Täällä Elina, hyvinvointialan yrittäjä, joogaopettaja, integratiivinen muutosvalmentaja, hoitojen antaja, tilan kannattelija ja leijonamama päästä varpaisiin.

 

Opiskelin alunperin vuonna 2015 joogaopettajaksi Helsingissä, kansainvälisen kattojärjestö Yoga Alliancen hyväksymän RYT200-joogaopettajakoulutuksen. Joogastudion perustin Kotkaan vuonna 2016.

Keväällä 2019 valmistuin toisesta RYT200 joogaopettajakoulutuksesta (Yin-jooga) eli olen sertifioitu RYT400 ja tuhansien opetettujen joogatuntien vuoksi myös e-ryt200 joogaopettaja. Joogastudion ovet halusin sulkea keväällä 2023 jotta minulla olisi enemmän aikaa valmennus- ja hoitotyöhön sekä tulevien joogaopettajien kouluttamiseen Helsingissä.

Jooga on sivunnut elämääni pienestä pitäen ja se on ollut kiinnostuksen kohteeni parikymppisestä asti. 

Opettamistyylini joogassa on lämmin ja kannustava, tilanteen mukaan myös joskus pirskahteleva ja iloinen. Minulle on hyvin tärkeää anatomian erilaisuuden ymmärtäminen jokaisen joogaajan kohdalla. Haluan, että joogaat turvallisesti ja niin, että se tuntuu myös hyvältä.

Halusin syventää ymmärrystäni ja osaamistani erityisesti ihmiseen liittyen ja 

valmistuinkin 2020 henkiseksi valmentajaksi Hima Happiness Oy:lta. Valmennustyötä teen pääosin yksilöille, mutta joskus myös ryhmille.

Olen aina ollut pohjattoman kiinnostunut ihmisistä, heidän tunteistaan ja toimintatavoistaan. Hyvin nuoresta asti tuhansia tarinoita kuunnelleet korvani ovat tuoneet minut kohti ammattiini valmentajana. 

 

Omalla kohdallani tapahtui suuri henkisen kasvun prosessi valmennusopintojeni aikana. Pääsin kohtaamaan turvallisesti itseni kaikkia puolia. Kohtasin varjominäni erilaisia puolia, defenssejäni, triggereitäni, rajoittavia uskomuksiani, arvojani ja opin asettamaan terveitä rajoja. Turvassa sain kuoria hellästi tiukkaakin kuorta ympäriltäni, joka oli muodostunut siihen esimerkiksi omien rajoittavien uskomuksieni pohjalta vuosien saatossa, lapsuuden ja nuoruuden kokemuksien muovaamana. Pääsin lähemmäs ydinminääni, joka elää itseään ja toisia kunnioittaen ja rakastaen - täydessä potentiaalissa ja ihanassa rauhassa.

Joidenkin aivotutkijoiden mukaan tiedostamaton mieli ohjaa meitä jopa 95%-prosenttisesti ja uskomuksistamme jopa 70% on meitä rajoittavia. On todella palkitsevaa pysähtyä, kääntyä sisäänpäin ja tutkia turvassa mitä löytyy oman tiedostamattoman mielen uumenista. 

 

On suuri palvelus sitoutua oman itsensä tutkimiseen ja henkisen kasvun prosessiin – se on palvelus itseä, omaa parasta potentiaalia ajatellen ja se on suuri palvelus myös läheisillesi. Kun elät aidosti oman totuutesi ja sydämesi kautta saavutat rauhan ja seesteisyyden, joita kukaan ei ota sinulta koskaan pois.

 

Minun tehtäväni sekä suuri iloni on auttaa sinua tutkimaan turvassa sitä kaikkea upeaa mitä sinussa on – se voi olla piilossa, unohdettuna tai kiellettynäkin. Kuuntelen herkällä korvalla ja vahvalla läsnäololla ja ohjaan sinua kohti sinun sisäistä viisauttasi.

Mitäs sanot, aloitetaanko yhteinen matka jo tänään?

Katsotaan mikä olisi sinulle mieluisin tapa; valmennus, jooga ja/tai hoito!

Toivon sisäisen aurinkoni ylettyvän sinuun niin, että saat kohdatessamme aimo annoksen energiaa arkeesi ja elämääsi sekä lisää välttämätöntä lempeyttä itseäsi kohtaan!

Elina

bottom of page