ELINA

S√Ą√ĄNT√Ė #1

Elämä on liian lyhyt vakavuudelle ja ilottomuudelle. Valitse elämääsi asioita, joista tulee sinulle iloa ja kevyttä oloa!

S√Ą√ĄNT√Ė¬†#2

Vasta, kun olet lempeän rehellisesti yhteydessä myös niihin haastaviin puoliisi (tunnelukkoihin, varjoihisi ja varsinkin tunteisiin, joihin sulla ei ole ollut lapsena/nuorena mahdollisuutta/turvaa tuntea), voit hyväksyä itsesi aidosti ja rehellisesti.

 

S√Ą√ĄNT√Ė¬†#3

Sinä valitset millaisia ajatuksia ajattelet. Kaikkia ajatuksiaan ei kannata uskoa. Sillä tavalla aivomme ovat vähän hassut. 

Moi, täällä Elina!

Jos luettelen sulle, että olen leijonaäiti, hyvinvointialan yrittäjä, intohimoinen joogan puolesta puhuja, feminiinienergian tutkija, tilan luoja, kouluttaja ja energiahoitaja niin se ei riittäisi kuitenkaan kuvaamaan minua. Olen nimittäin niin paljon enemmän!! Ja arvaa mitä?

Niin olet sinäkin.

En tiedä millaiseen laatikkoon sinä olet päätynyt lapsuutesi ja ympäristön paineesta, mutta eikö ole ihanaa, kun kerron ettei sinne laatikkoon tarvitse jäädä? Murretaan yhdessä lempeästi sun laatikon reunat ja irrottaudutaan siitä mitä sun "pitäisi" olla ja saat alkaa elämään sitä täyttä elämää jonka vuoksi olet tänne syntynyt. 

Ota minut vierellesi kulkemaan, jotta pääset rakastamaan itseäsi, tutustumaan itseesi, pitämään kaikista puolista itsessäsi enemmän ja nauttimaan elämästäsi enemmän.

 

Mun tarina

Hyvät eli lempeät, tarkkanäköiset ja inspiroivat vierellä kulkijat, terapeutit, valmentajat syntyvät kuten timantit - paineen avulla. Jotta voi kannatella särkynyttä niin on täytynyt itsekin uskaltaa särkyä. 

Omat särkymiseni on syntyneet, kun olen uskaltanut pysähtyä ja kohdata menneisyyttäni ja itseäni. Kohdatut asiat ovat koskettaneet lapsuuttani, ihmissuhteitani, omia sokeita pisteitäni, rajoittavia uskomuksiani, pelkojani. Vasta varjoja ja pimeitä kohtia kohdatessani olen päässyt kohtaamaan itseni kokonaisena. Jotta meillä voisi olla aito yhteys vahvaan iloon, on meidän uskallettava olla yhteydessä myös vihaan. 

Kun astut siihen mitä todella ja aidosti olet, on se jotain sellaista mitä kukaan ei ota sinulta koskaan pois. 

Jos haluat päästä eroon rajoittavista uskomuksistasi ja rakentaa elämän, jota todella rakastat, olen valmiina kulkemaan sun vierellä!

 

 

Video Poster Image

"Opin itsestäni enemmän kuin varmasti koko aikuisaikanani. Löysin kipupisteeni, ongelmat, joita en ollut käsitellyt ja jotka vaikuttivat toimintaani ja tapoihin sekä tunteisiini ja niiden kieltämiseen. Ymmärsin omat rajani, opin olemaan itseni kanssa hiljaa, rauhassa ja hyväksyen. Voimistuin.

Matka on ollut mielenkiintoinen. Hankala, raskas, itkuinen, ahdistava, mutta samalla silmiä avaava, vapauttava, helpottava ja rakastettava. Kiitos, kun olet ollut rinnallani, ohjannut sekä myös pakottanut minut kohtaamaan itseni, ongelmani, mörköni ja muut asiat, joita en ehkä ole osannut (halunnut) nähdä. Kiitos, kun olet antanut itselleni voimaa nähdä minut sellaisena, millainen minä olen oikeasti."

-Pirte-

 

 

"Toivon olevani armollisempi ja hyväksyvämpi itseäni kohtaan ja sitä kautta myös muita kohtaan. Itsevarmuuteni on lisääntynyt ja ajatus muiden mielipiteistä minuun liittyen on muuttunut vähemmän merkitykselliseksi. Koen olevani vahva, itsenäinen ja hieman omapäinen. Turvallisuuden tunne lisääntyi ja opin, että se tulee minusta itsestäni. Itsevarmuus, henkinen vahvuus ja omantunnonarvo lisääntyivät. Opin tekniikoita, joilla saan itseni rauhalliseksi ja läsnäolevaksi."

-Mia-