PALVELUT

AJANKOHTAISTA:

Järjestän hoitavan lepää ja lataudu-joogaretriitin Tuomiston Kartanolla 16-18.8. 

Tästä Retriittisivulle

UUTTA:

Kotoisa Joogakellari on avattu toukokuussa Kotkan Hovinsaarelle kotini yhteyteen. 

Syksyn ¬ī24 joogaryhm√§t on l√§hes t√§ynn√§; viel√§ tarjolla yksi paikka torstain flowjoogaan klo 17 alkaen. Kurssi on kahdeksan kerran kokonaisuus ja se alkaa 15.8. ja p√§√§ttyy 3.10. Kurssin hinta on 160 eur-

 

Lisäksi etsin kuutta rohkeaa naista tähän:

Syvempi ja sallivampi itsesuhde - kurssi

Joogaa ja valmennusta sisältävä-pienryhmäkurssi. Tämä ihanuus on koko syyskauden läpi kulkeva ryhmävalmennuksen ja joogan avulla syvempään ja sallivampaan itsesuhteeseen luotsaava kurssi. Tämä soveltuu sinulle, joka olet miettinyt yksilövalmennustakin, mutta se on sinulle liikaa resursseja vievä tapa tässä kohtaa elämääsi. Tämä kurssi sopii sinulle, kun sinua kiinnostaa oma henkinen kasvu, yhteisöllisyys, aito kohtaamisen tila, terve kehosuhde ja inspiroiva naisten seura. Kurssi sisältää 15 tapaamista aina 2h kerrallaan - tapaaminen aloitetaan aina turvallisella jakamispiirillä pienen purtavan äärellä ja siitä siirrytään joko joogaharjoitukseen tai valmennukselliseen osioon. Kurssi sisältää myös oivalluksia ja muutosta synnyttäviä kotitehtäviä arkeesi. Jooga on kurssille osallistujien tarpeen mukaan joko yinjoogaa tai restoratiivista joogaa - korkeintaan lempeää flowjoogaa lisäksi. Fokus on oppia nauttimaan omasta kehosta rauhassa, turvassa ja tuetusti ja saada ihanaa vertaistukea tulevilta kehosiskoiltasi. Kurssi on traumainformoitu, mikäli sinulla on traumataustaa olethan yhteydessä asian kanssa minuun ennakkoon.

15 x syvempi ja sallivampi kehokurssi 550 eur (varausmaksu 90 eur) keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 alkaen viikolta 33/34, ilmoitetaan myöhemmin.

 

Onnenelinan palvelut:

 

 

Integratiivinen muutosvalmennus, hoitoja ja joogaa

 

Integratiivinen muutosvalmennus

Henkinen valmennus (käytän suuntauksena integratiiviista muutosvalmennusta) tarjoaa sinulle vahvemman itsesuhteen. Tämä näyttäytyy kasvaneena kykynä hyväksyä itsesi ja rakastaa itseäsi, kykynä asettaa terveitä rajoja ja tulla näkyväksi omana itsenäsi. Valmennus kasvattaa turvallisesti resilienssiäsi eli sietokykyäsi mukavuusalueen ylittämiseen ja rohkeutta tehdä omien arvojesi mukaisia valintoja. Se auttaa näkemään mitkä asiat ovat omassa vaikutuspiirissäsi ja hyväksymään ne, mitkä ei ole. Valmennuksen myötä selkeys ja sisäinen rauhan tunne lisääntyvät. Kasvaneen tietoisuuden, rauhan, selkeyden ja rohkeuden myötä elämänlaatusi paranee, onnellisuuden kokemus kasvaa ja unelmien toteutuminen mahdollistuu aiempaa paremmin.

‚ÄčValmennus on prosessi, joka tutustuttaa sinut itseesi lempe√§sti, sinun ehdoillasi ja sill√§ syvyydell√§ mik√§ on sinulle turvallisesti mahdollista. P√§√§set kohtaamaan itse√§si seurassani ja oma itsetuntemuksesi vahvistuu.‚Äč

‚ÄčMit√§ voin odottaa valmennukselta?

Minun tehtäväni valmentajana on luoda turvallinen tila jossa pääset kohtaamaan itseäsi lempeän rehellisesti. Sinun sisälläsi on kaikki tarvittavat vastaukset ja tienviitat mitä tarvitsetkaan, minä autan sinua pääsemään näiden äärelle.

Valmennus on 100% luottamuksellinen asiakassuhde - valmennuksessa voit hellitt√§√§ ja p√§√§st√§√§ kaikesta irti. Tapaamme yleens√§ kahden viikon v√§lein v√§hint√§√§n kolmen kuukauden ajan ja tapaamisten aikana keskitymme vain ja ainoastaan sinuun. Saat teht√§vi√§ v√§liajalle ja teemme harjoituksia my√∂s tapaamisten yhteydess√§.‚Äč‚Äč

Mistä tiedän, että valmennus sopii juuri minulle?

Valmennusprosessi ottaa aikaa ja tilaa sekä vaatii sitoutumista. Toki joskus valmennusprosessi voi olla myös sellainen, että sen aikana keskitytään pääosin oman tilan ja ajan ottamisen harjoitteluun ja opetteluun.

‚ÄčJotta saisit varmuuden onko valmennus sinulle niin suosittelen l√§mpim√§sti varaamaan maksuttoman konsultaation. T√§m√§n tapaamisen aikana k√§ymme yhdess√§ l√§pi sinun tilanteesi ja valmennuksen perusperiaatteet.¬†

‚ÄčHaluatko siis oppia el√§m√§√§n l√§sn√§olevasti joka hetkess√§, kyvyn tunnistaa rajasi ja asettaa ne lempeydell√§, mutta p√§√§tt√§v√§isesti?

Vahvempi itsesuhde, eläminen omien arvojesi mukaisesti ja täydessä potentiaalissasi odottaa sinua valmennukseni muodossa! Lähdetään matkalle sinuun!

Valmennuksen hinnat

Valmennus pitää sisällään 3-6 kk kestoisen kokonaisuuden, jonka aikana olen vierelläsi ja tukenasi.

Tapaamme joko livenä tai etäyhteydellä noin kahden viikon välein. Kotkassa ja Helsingissä tapaamiset onnistuu livenä, muualla Suomessa etävastaanotolla. Vastaanottoaika on kestoltaan aina minimissään tunti. Valmennuksen alussa määritetään valmennuksellesi suunta ja räätälöin tehtävät, aiheet ja tapaamiskerrat sen mukaisesti. Etenemme sinun tahdissasi. 

Loppukeväällä alkavat valmennukset sisältävät kesätauon, jonka aikana saat tehtäviä ja pohdittavaa. Tämän seurauksensa valmennukset ovat ajallisesti pidempiä (noin 6kk). Tämä sopii erityisesti sinulle, joka haluat enemmän aikaa prosessillesi ja tykkäät prosessoida asioita rauhassa.

‚ÄčYksil√∂valmennuksen hinta on 2500 eur (sis. alv 24%).

‚Äč

Uudestaan valmennukseen?

Jo valmennuksen kanssani käyneillä 200 eur/kerta,

kun valmennuskertoja on neljä tai enemmän (sis. alv 24%).

ja 250 eur/kerta, kun valmennuskertoja on 1-3 kertaa (sis. alv 24%).

Hoidot

Valittavanasi on kolme erilaista hoitoa:

Access Bars¬ģÔłŹ,¬†Access Facelift¬ģÔłŹ¬†ja intuitiivinen energiahoito.

Access Bars¬ģ-menetelm√§¬†on Access Consciousnessin kehoprosessihoito jonka aikana kosketan kevyesti 32 pistett√§ p√§√§si alueella. Pisteet stimuloivat positiivisia muutoksia aivoissa. Saatat humpsahtaa syv√§rentoutukseen tai jopa piristy√§. Pisteiden aktivointi (mm. kommunikointi, raha, ilo, suru, seksuaalisuus) voi parhaimmillaan saada sinulle lis√§√§ tilaa jolloin kuulet itse√§si selke√§mmin ja paremmin. Rajoittavat uskomukset itsest√§si, rahaa, kehoasi, luovuuttasi jne kohtaan saavat menn√§. Hoito vaikuttaa sinulla sill√§ tasolla, johon olet valmis kulloisellakin hoitokerralla.

Hoito auttaa stressiin ja saattaa helpottaa myös ahdistusta tai negatiivisten tunteiden kehää.

Access Bars¬ģ -hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Tri. Terrie Hopen (PhD, DNM, CFMW) Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment -julkaisun marraskuussa 2017, miss√§ selvisi, ett√§ yhden 90 minuutin Bars-hoito v√§hensi merkitt√§v√§sti masennuksen ja ahdistuksen tasoa.

‚ÄčAccess Facelift ¬ģÔłŹ on samalla uudistava ja syv√§sti rentouttava hoito. Meill√§ on paljon rajoittavia uskomuksia ulkon√§√∂st√§mme, i√§st√§mme ja ne heijastuu my√∂s kasvoillemme, usko tai √§l√§. T√§m√§n hoidon aikana k√§teni koskettavat dekolteelta alkaen koko p√§√§si alueen. Kyseess√§ on sek√§ energeettisest√§ kasvojenkohotuksesta ett√§ kehoprosessihoidosta. Kasvojen lihakset ovat tunnelihaksia ja kasvojen alueelle j√§√§ helposti j√§nnitykset, huolet ja pelot. Jos kaipaat valtavasti vastaanottamista ja rentoutumista, on t√§m√§ hoito sinulle.¬†

Intuitiivinen energiahoito

Tämä hoito yhdistää kaiken edellisen ja sen lisäksi käytän siinä viimeisimmän jatkokoulutukseni oppeja. Tunnustelen energiaa ja liikun niille kohdille, jonne käteni ohjataan. Voi olla, että käteni eivät kosketa kehoasi. Loppuun saatan usein rummuttaa kehosi päällä ja saat rentoutua rummun ääniin. Ihana, huikea ja hoitava kokonaisuus! 

Miten varaan hoidon?

Klikkaa otsikosta ajanvaraus ja valitse sinulle sopiva aika (jos sellaista ei l√∂ydy, laita viesti√§, syksyn ¬ī24 ajat tulevat varattavaksi viikolta 34 alkaen). Saat ennen hoitoasi s√§hk√∂postiisi laskun, joka tulee olla maksettu ennen hoitoa.¬†

Olen varannut hoitoon reilun tunnin (max 1,5h)  ja hoidon hinta on 110 euroa (ellei kyseessä kampanjahintainen hoito, tällöin kesto 60 min).

Hoitokokemuksia:

"Mulla on tosi kevyt ja selkeä olo. Aiemmin vaivannut aivomyrsky on laantunut ja kuitenkin samaan aikaan sellainen positiivinen vire, että suoriudun mistä vaan."

"Hoito oli ihana. Pääsin todella eroon ahdistavasta olosta. Rintaa ei purista ja henki kulkee. Luulen, että ensi yönä nukun hyvin. Ja vielä lopuksi; työasiat meni juuri niin kuin pitikin."

Jooga

Koulutan tulevia joogaopettajia Helsingissä Hima Happiness:lla.

Opetan joogaa edelleen pienryhmissä Joogakellarilla, jotka ovat kurssimuotoisia. Ilmoitan näistä aina kurssien alkaessa uutiskirjeellä ja somessa.

Tilaa uutiskirje (etusivullani liity sisäpiiriin-kohta), jos haluat pysyä kursseista ajan tasalla.

Yksityistunnit ja tyhyjooga ovat osa palveluitani asiakkaan omissa tiloissa/vuokratiloissa tai Joogakellarilla ryhmän ollessa max kuuden hengen ryhmä.