PALVELUT

Integratiivinen muutosvalmennus, hoitoja ja joogaa

Täältä sivulta voit lukea lisää palveluistani - millaisia, missä ja miten.

 

Integratiivinen muutosvalmennus

Henkinen valmennus (käytän suuntauksena integratiiviista muutosvalmennusta) tarjoaa sinulle vahvemman itsesuhteen. Tämä näyttäytyy kasvaneena kykynä hyväksyä itsesi ja rakastaa itseäsi, kykynä asettaa terveitä rajoja ja tulla näkyväksi omana itsenäsi. Valmennus kasvattaa turvallisesti resilienssiäsi eli sietokykyäsi mukavuusalueen ylittämiseen ja rohkeutta tehdä omien arvojesi mukaisia valintoja. Se auttaa näkemään mitkä asiat ovat omassa vaikutuspiirissäsi ja hyväksymään ne, mitkä ei ole. Valmennuksen myötä selkeys ja sisäinen rauhan tunne lisääntyvät. Kasvaneen tietoisuuden, rauhan, selkeyden ja rohkeuden myötä elämänlaatusi paranee, onnellisuuden kokemus kasvaa ja unelmien toteutuminen mahdollistuu aiempaa paremmin.

​Valmennus on prosessi, joka tutustuttaa sinut itseesi lempeästi, sinun ehdoillasi ja sillä syvyydellä mikä on sinulle turvallisesti mahdollista. Pääset kohtaamaan itseäsi seurassani ja oma itsetuntemuksesi vahvistuu.​

​Mitä voin odottaa valmennukselta?

Minun tehtäväni valmentajana on luoda turvallinen tila jossa pääset kohtaamaan itseäsi lempeän rehellisesti. Sinun sisälläsi on kaikki tarvittavat vastaukset ja tienviitat mitä tarvitsetkaan, minä autan sinua pääsemään näiden äärelle.

Valmennus on 100% luottamuksellinen asiakassuhde - valmennuksessa voit hellittää ja päästää kaikesta irti. Tapaamme yleensä kahden viikon välein vähintään kolmen kuukauden ajan ja tapaamisten aikana keskitymme vain ja ainoastaan sinuun. Saat tehtäviä väliajalle ja teemme harjoituksia myös tapaamisten yhteydessä.​​

Mistä tiedän, että valmennus sopii juuri minulle?

Valmennusprosessi ottaa aikaa ja tilaa sekä vaatii sitoutumista. Toki joskus valmennusprosessi voi olla myös sellainen, että sen aikana keskitytään pääosin oman tilan ja ajan ottamisen harjoitteluun ja opetteluun.

​Jotta saisit varmuuden onko valmennus sinulle niin suosittelen lämpimästi varaamaan maksuttoman konsultaation. Tämän tapaamisen aikana käymme yhdessä läpi sinun tilanteesi ja valmennuksen perusperiaatteet. 

Haluatko siis oppia elämään läsnäolevasti joka hetkessä, kyvyn tunnistaa rajasi ja asettaa ne lempeydellä, mutta päättäväisesti?

Vahvempi itsesuhde, eläminen omien arvojesi mukaisesti ja täydessä potentiaalissasi odottaa sinua valmennukseni muodossa! Lähdetään matkalle sinuun!

Valmennuksen hinnat

Valmennus pitää sisällään 3-6 kk kestoisen kokonaisuuden, jonka aikana olen vierelläsi ja tukenasi.

Tapaamme joko livenä tai etäyhteydellä noin kahden viikon välein. Kotkassa ja Helsingissä tapaamiset onnistuu livenä, muualla Suomessa etävastaanotolla. Vastaanottoaika on kestoltaan aina minimissään tunti. Valmennuksen alussa määritetään valmennuksellesi suunta ja räätälöin tehtävät, aiheet ja tapaamiskerrat sen mukaisesti. Etenemme sinun tahdissasi. 

Loppukeväällä alkavat valmennukset sisältävät kesätauon, jonka aikana saat tehtäviä ja pohdittavaa. Tämän seurauksensa valmennukset ovat ajallisesti pidempiä (noin 6kk). Tämä sopii erityisesti sinulle, joka haluat enemmän aikaa prosessillesi ja tykkäät prosessoida asioita rauhassa.

Yksilövalmennuksen hinta on 2500 eur (sis. alv 24%).

Uudestaan valmennukseen?

Jo valmennuksen kanssani käyneillä 200 eur/kerta,

kun valmennuskertoja on neljä tai enemmän (sis. alv 24%).

ja 250 eur/kerta, kun valmennuskertoja on 1-3 kertaa (sis. alv 24%).

 

Hoidot

Tervetuloa hoidettavaksi meren äärelle Kotkaan!

Valittavanasi on kolme erilaista hoitoa:

Access Bars®️, Access Facelift®️ ja paijaushoito.

Access Bars®-menetelmä on Access Consciousnessin kehoprosessihoito jonka aikana kosketan kevyesti 32 pistettä pääsi alueella. Pisteet stimuloivat positiivisia muutoksia aivoissa. Saatat humpsahtaa syvärentoutukseen tai jopa piristyä. Pisteiden aktivointi (mm. kommunikointi, raha, ilo, suru, seksuaalisuus) voi parhaimmillaan saada sinulle lisää tilaa jolloin kuulet itseäsi selkeämmin ja paremmin. Rajoittavat uskomukset itsestäsi, rahaa, kehoasi, luovuuttasi jne kohtaan saavat mennä. Hoito vaikuttaa sinulla sillä tasolla, johon olet valmis kulloisellakin hoitokerralla.

Hoito auttaa stressiin ja saattaa helpottaa myös ahdistusta tai negatiivisten tunteiden kehää.

Access Bars® -hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Tri. Terrie Hopen (PhD, DNM, CFMW) Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment -julkaisun marraskuussa 2017, missä selvisi, että yhden 90 minuutin Bars-hoito vähensi merkittävästi masennuksen ja ahdistuksen tasoa.

Access Facelift ®️ on samalla uudistava ja syvästi rentouttava hoito. Meillä on paljon rajoittavia uskomuksia ulkonäöstämme, iästämme ja ne heijastuu myös kasvoillemme, usko tai älä. Tämän hoidon aikana käteni koskettavat dekolteelta alkaen koko pääsi alueen. Kyseessä on sekä energeettisestä kasvojenkohotuksesta että kehoprosessihoidosta. Kasvojen lihakset ovat tunnelihaksia ja kasvojen alueelle jää helposti jännitykset, huolet ja pelot. Jos kaipaat valtavasti vastaanottamista ja rentoutumista, on tämä hoito sinulle. 

​Paijaus/kosketushoito on syntynyt kosketuksen tuoman voiman ja turvan tarpeesta. Tämä kosketushoito on yksi hoitavimmista muodoista; hermostosi rauhoittuu, mielesi hiljenee, hyvän olon hormoneita alkaa erittymään ja sinut valtaa ihana rauha. Saat vain levätä ja olla. 

Paijaushoito on 90 minuutin kokonaisuus, jossa ensi käydään läpi tilannettasi ja toiveitasi, tämän jälkeen pääset futon-patjalle tyynyjen ja vilttien kanssa juuri sinulle mukavaan asentoon ja voit vain ottaa vastaan. Hoidon jälkeen saat heräillä rauhassa ennen kotiin lähtöä.

Paijaushoito ei sisällä seksuaalista kosketusta (eikä kosketusta intiimialueille) vaan päinvastoin; hoito on hyvin hoivaavaa äidillistä silittelyä, koskettamista ja paijausta. Hoidon aikana voit olla täysin hiljaa tai puhua halutessasi, olen sinua varten. Rauhallinen taustamusiikki on halutessasi mahdollinen.

Miten varaan hoidon?

Klikkaa otsikosta ajanvaraus ja valitse sinulle sopiva aika (jos sellaista ei löydy, laita viestiä). Saat ennen hoitoasi sähköpostiisi laskun, joka tulee olla maksettu ennen hoitoa. 

Hoito kestää yhteensä 1,5 tuntia ja hoidon hinta on 110 euroa. (ellei kyseessä kampanjahintainen hoito, tällöin kesto 60 min)

Hoitokokemuksia:

"Mulla on tosi kevyt ja selkeä olo. Aiemmin vaivannut aivomyrsky on laantunut ja kuitenkin samaan aikaan sellainen positiivinen vire, että suoriudun mistä vaan."

"Hoito oli ihana. Pääsin todella eroon ahdistavasta olosta. Rintaa ei purista ja henki kulkee. Luulen, että ensi yönä nukun hyvin. Ja vielä lopuksi; työasiat meni juuri niin kuin pitikin."

 

Jooga

Koulutan tulevia joogaopettajia Helsingissä Hima Happiness:lla.

Opetan joogaa edelleen pienryhmissä, jotka ovat kurssimuotoisia. Ilmoitan näistä aina kurssien alkaessa uutiskirjeellä ja somessa. Tammikuun ´24 kurssit ovat nyt startanneet, seuraavat alkavat maaliskuun puolella. Tilaa uutiskirje, jos haluat pysyä kursseista ajan tasalla.

Yksityistunnit ja tyhyjooga ovat osa palveluitani asiakkaan omissa tiloissa/vuokratiloissa.