PALVELUT

Hoidot

Tervetuloa hoidettavaksi meren äärelle Kotkaan!

Valittavanasi on kolme erilaista hoitoa:

Access Bars®️, Access Facelift®️ ja paijaushoito.

Access Bars®-menetelmä on Access Consciousnessin kehoprosessihoito jonka aikana kosketan kevyesti 32 pistettä pääsi alueella. Pisteet stimuloivat positiivisia muutoksia aivoissa. Saatat humpsahtaa syvärentoutukseen tai jopa piristyä. Pisteiden aktivointi (mm. kommunikointi, raha, ilo, suru, seksuaalisuus) voi parhaimmillaan saada sinulle lisää tilaa jolloin kuulet itseäsi selkeämmin ja paremmin. Rajoittavat uskomukset itsestäsi, rahaa, kehoasi, luovuuttasi jne kohtaan saavat mennä. Hoito vaikuttaa sinulla sillä tasolla, johon olet valmis kulloisellakin hoitokerralla.

Hoito auttaa stressiin ja saattaa helpottaa myös ahdistusta tai negatiivisten tunteiden kehää.

Access Bars® -hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Tri. Terrie Hopen (PhD, DNM, CFMW) Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment -julkaisun marraskuussa 2017, missä selvisi, että yhden 90 minuutin Bars-hoito vähensi merkittävästi masennuksen ja ahdistuksen tasoa.

​Access Facelift ®️ on samalla uudistava ja syvästi rentouttava hoito. Meillä on paljon rajoittavia uskomuksia ulkonäöstämme, iästämme ja ne heijastuu myös kasvoillemme, usko tai älä. Tämän hoidon aikana käteni koskettavat dekolteelta alkaen koko pääsi alueen. Kyseessä on sekä energeettisestä kasvojenkohotuksesta että kehoprosessihoidosta. Kasvojen lihakset ovat tunnelihaksia ja kasvojen alueelle jää helposti jännitykset, huolet ja pelot. Jos kaipaat valtavasti vastaanottamista ja rentoutumista, on tämä hoito sinulle. 

​Paijaus/kosketushoito on syntynyt kosketuksen tuoman voiman ja turvan tarpeesta. Tämä kosketushoito on yksi hoitavimmista muodoista; hermostosi rauhoittuu, mielesi hiljenee, hyvän olon hormoneita alkaa erittymään ja sinut valtaa ihana rauha. Saat vain levätä ja olla. 

​Paijaushoito on 90 minuutin kokonaisuus, jossa ensi käydään läpi tilannettasi ja toiveitasi, tämän jälkeen pääset futon-patjalle tyynyjen ja vilttien kanssa juuri sinulle mukavaan asentoon ja voit vain ottaa vastaan. Hoidon jälkeen saat heräillä rauhassa ennen kotiin lähtöä.

​Paijaushoito ei sisällä seksuaalista kosketusta (eikä kosketusta intiimialueille) vaan päinvastoin; hoito on hyvin hoivaavaa äidillistä silittelyä, koskettamista ja paijausta. Hoidon aikana voit olla täysin hiljaa tai puhua halutessasi, olen sinua varten. Rauhallinen taustamusiikki on halutessasi mahdollinen.

Varaa hoidot ajanvarauksen kautta.

Hoito kestää yhteensä 1,5 tuntia ja hoidon hinta on 110 euroa. Jos et löydä ajanvarauksesta sopivaa hoitoaikaa, ota yhteys minuun sähköpostilla niin etsitäänpä aika hoidollesi yhdessä.

Hoitokokemuksia:

"Mulla on tosi kevyt ja selkeä olo. Aiemmin vaivannut aivomyrsky on laantunut ja kuitenkin samaan aikaan sellainen positiivinen vire, että suoriudun mistä vaan."

"Hoito oli ihana. Pääsin todella eroon ahdistavasta olosta. Rintaa ei purista ja henki kulkee. Luulen, että ensi yönä nukun hyvin. Ja vielä lopuksi; työasiat meni juuri niin kuin pitikin."